Vorkheftrucks / Verreikers / Reachtrucks / Ruwterreintrucks / Zijladers

Roroka-Repair BV. biedt een breed scala diensten aan, waaronder onderhoud, service en verplichte veiligheidskeuringen van uw heftrucks, stapelaars , palletwagens en alle andere interne transportmiddelen, Door onze samenwerking met Still Intern Transport kunnen wij u op een nog breder vlak van dienst zijn met betrekking tot service en leveren van nieuwe en gebruikte heftrucks en palletwagens.

Wij doen veel heftruckreparatie in Rotterdam en Drechtsteden.

Met onze goed geoutilleerde servicewagens, kunnen wij, op zeer korte termijn op uw locatie aanwezig zijn om eventuele storingen aan uw machine te verhelpen. Regelmatig onderhoud verkleint de kans op storingen en/of stilvallen van uw intern transportmateriaal en is dus kostenbesparend.

Als heftruckdealer kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen.

Onze vorkheftrucks onderscheiden zich door hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zetten deze dan ook tegen een zeer goede en concurrerende prijs in de markt.

Tevens leveren wij ook veiligheids-/PPS-systemen, die zo goed als op alle merken vorkheftrucks, ter vervanging van de gordel, gemonteerd kunnen worden. Het PPS-veiligheidssysteem is leverbaar in een mono, duo of gbs uitvoering.   

Mono systeem  : Stoelmontage

Duo systeem   : B-stijl montage

GBS systeem   : Linker voorstijl montage

De keuze voor deze modellen is afhankelijk van het merk en type.
Ze zijn leverbaar in mechanisch of half elektrische uitvoering.

Klik hier voor de heftrucks occasion pagina.